Vælg det,
der virker

Det skal være let for dig at have en hjemmeside. Uanset hvad dine behov til den er. Vi har udviklet mange professionelle, brugervenlige hjemmesider.

Alle vores løsninger er baseret på Umbraco, hvor du let kan opdatere og vedligeholde indhold. Og vi arbejder selvfølgelig med de nyeste teknologier som HTML5 og CSS3.

Kontakt os
Det er en fornøjelse at samarbejde med Ellegaard Data. Medarbejderne har været rigtig gode til at fange og formidle netop det, der er unikt ved vores organisation.Dorte Schiønning Andersen, Landsforeningen Arbejde Adler

Arbejde Adlers hus

Arbejde Adler er en folke­kirkeligt forankret social landsforening, som arbejder på at hjælpe mennesker, som i kortere eller længere tid befinder sig i en vanskelig livssituation pga. hjemløshed, misbrug eller psykisk sygdom. 

Landsforeningen skulle have en ny hjemmeside, som i høj grad skulle adskille sig fra den tidligere. Vi har afholdt workshops og gennem hele processen arbejdet tæt sammen for at udvikle en ny visuel identitet, som efter ønske samtidig kan danne skabelon for Arbejde Adlers øvrige institutioner.

Se mere på arbejdeadler.dk

Projektforløb - fra idé til eksekvering

Når idé og strategi skal omsættes til praksis, er det evnen til at visualisere, kreere og eksekvere – og samtidig holde overblik og fokus på både proces og slutprodukt, som afgør kvaliteten af resultatet. Derfor handler projektledelse netop om at strukturere, styre og organisere for at få det resultat, du forventer – og gerne mere til. 

IKUF

Systemudvikling, brugeranalyse, design, tekstforfatning, speak og videoproduktion. IKUF kom hele paletten rundt. hvidt plus ikon

KKUC

Kirkens Korshærs Udviklings- og behandlingscenter har gennem mere end 40 år arbejdet med misbrugsbehandling. Vi udviklede et enkelt og diskret design med håbets grønne farve som gennemgående tema. hvidt plus ikon

Arbejde Adler

Landsforeningen skulle have ny hjemmeside. Resultatet blev en stærk og imødekommende visuel identitet. hvidt plus ikon