Se hvem vi er

Værdier i vækst

Vi har et helt særligt miljø, selv om vi er meget forskellige mennesker. En stor del kan tilskrives vores fælles værdisæt.

Arbejdsglæde
Det er vigtigt for os, at vi oplever glæde ved det arbejde, vi udfører. Ved opgaverne, samarbejdet med kunderne, med hinanden og dagligdagen på kontoret. Og det har også værdi for dig: Det betyder nemlig, at vi er engagerede i den opgave, du stiller os. At vi gør vores bedste. Det betyder også, at du vil opleve, at vi er imødekommende, smilende og i godt humør.

Høj faglighed
Vi er hver især stolte af vores fag. Det er vigtigt for os at løse hver opgave så godt som overhovedet muligt. Derfor søger vi også kontinuerligt at udvikle vores kompetencer ved at tage på kurser, seminarer mm. For dig betyder det, at din opgave løses professionelt. Vi ved, hvad vi kan – og gør også det teknisk komplicerede let tilgængeligt. Derfor kan du trygt regne med høj kvalitet og til aftalt pris.

Sund økonomi
Den aftalte pris holder. Vi kan levere til konkurrencedygtige priser og er tildelt AAA-diplomet for højeste kreditværdighed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Det skaber yderligere tryghed for både os og dig.

Fællesskab
Vi investerer meget i fællesskabet. Det er vigtigt for os at have det godt sammen, og det har vi. Derfor sparrer vi også meget med hinanden på vores forskellige opgaver. Det betyder igen, at du får et langt bedre produkt. I fællesskabets ånd har vi også gennem mange år støttet Danmarks Indsamlingen og Røde Kors. Når vi selv oplever medgang, er det naturligt for os at ville hjælpe dem, som oplever modgang. Frivillige i Røde Kors sætter hver dag livet på spil for at hjælpe fremmede mennesker i nød, og med vores bidrag kan vi også gøre en forskel. Det er jo i virkeligheden dét, livet handler om. At gøre en forskel for andre.

Rummelighed
Vi er gode til at rumme hinandens forskelligheder og give plads. Det skaber loyalitet og gør forskellighederne til en styrke – ikke kun internt - men også for dig, fordi du derigennem får endnu mere optimale og kreative løsninger.

Vi er desuden medlem af Dansk Industri og tiltrådt Industriens Funktionæroverenskomst.

Roede Kors

 

 

 Vi vil gerne støtte dem,
der gør en forskel... 

DI

 

 

 ...Både herhjemme og i udviklingslandene

 

Dansk Industri

 

 

 Vi er medlem af
Dansk Industri
og tiltrådt Industriens Funktionæroverenskomst