Her er vi!

På kontoret i Slagelse finder du flere medarbejdere. Det er os, du skal kontakte for tilbud,
support og en snak om dine muligheder.

Thomas

Thomas er i den grad en drivkraft. Med glimt i øjet og lyst til udfordringer er Thomas altid på, når mulighederne byder sig. Og kommer de ikke af sig selv, skal han nok selv finde dem, for Thomas er en visionær, optimistisk iværksætter. Når han så også er blandt Danmarks allerbedste programmører, er både vores – og dine - interesser i de bedste hænder.

KOLLEGERNE OM THOMAS
Thomas overrasker tit med totalt atypiske interesser, oplevelser og historier. F.eks. er han inkarneret MGP-fan!? Han er super dygtig og et fantastisk overskudsmenneske. Faktisk den bedste chef, man kunne ønske sig.

Solveig

Som kandidat i datalogi og med en HD i informatik og økonomistyring er Solveig en stærk samarbejdspartner. Solveig er fantastisk dygtig og har en meget høj arbejdsmoral. Måske det er derfor, hun ofte skyper med Thomas, når vi andre for længst er gået i seng?

KOLLEGERNE OM SOLVEIG
Solveig er ULTRA sej. Hun er intelligent, sjov og meget pålidelig. Simpelthen Superwoman. Og det gælder ikke kun på arbejde! Solveig arbejder for Beredskabsstyrelsen og har kvalificeret sig til Verdensmesterskabet 2014 med sine fantastiske redningshunde!

Christian (1)

Christian fra Sorø er uddannet webintegrator fra Roskilde Tekniske Skole og har nu valgt at videreuddanne sig som datatekniker med speciale i programmering - og så er det jo nærliggende at lande lige netop her. I kapløbet om at blive elev hos os vippede han flere andre kandidater af pinden, så mon ikke det nok skal blive et godt bekendtskab? Han hænger i hvert fald på os de næste 4,5 år.

KOLLEGERNE OM CHRISTIAN
Christian har allerede vist sit værd, for han er både dygtig, skarp (og stædig) trods sin unge alder. Og han har jo ikke været her så længe, så mon ikke han med tiden folder sig endnu mere ud?