Se hvem vi er

Engang for længe, længe siden...

...På et kollegieværelse på Kollegiebakken i Lyngby sad en (lidet) yngre Thomas Ellegaard, og et lys gik op for ham. Og det var jo godt, eftersom han ellers havde siddet i mørke. Thomas fik den lyse idé at starte firma op i eget navn. Et firma, som skulle være et af Danmarks absolut bedste inden for IT og systemudvikling. Ser du, Thomas er en mand med store evner og ditto gode talegaver. Der gik således ikke længe, førend opgaverne rullede ind.

Landets største hospital havde brug for et administrationssystem til at varetage kursusaktiviteter for 10.000 brugere. Det bredte sig som ringe i vandet, for det er et godt system.

Der kom flere kunder til. Og med dem også behovet for grafisk design, tekstforfatning og projektledelse. Derfor har virksomheden i dag udviklet sig til et fullservice kreativt IT-bureau med mange kompetencer under samme tag.

Ja, tiden på kollegiet er nu for længst forbi, og Thomas kunne i 2012 fejre sit 20 års jubilæum. Han er langt fra færdig med at få lyse idéer. Og opgaverne? Ja, de ruller stadig ind, og det er vi mange, der er glade for.