Komplet værktøjskasse
til en verden af undervisning

FirstLMS er vores eget Learning Management system. Det er udviklet direkte til den virkelighed, du står i med din virksomhed. Fordi det er vores eget produkt, kender vi alle detaljer og dele af systemet. Derfor kan vi også med garanti tilrette og modulere systemet meget hurtigt, hvis du får behov for det.

FirstLMS består primært af to hovedelementer; et backoffice til undervisere og administratorer samt et API og en række byggeklodser, der kan sammensættes til undervisningsmiljøet. Vi kan levere FirstLMS både via grafiske standardpakker eller opbygge det 100 % frit alt efter dit behov.

Vi er SKI leverandør med FirstLMS. Statens og Kommunernes Indkøbs Service er ejet af Finansministeriet og Kommunernes Landsforening og har til formål at fremme ’effektivt offentligt indkøb’ i Danmark. Det betyder, at vi gennem godkendelsesprocessen har bevist, at vi kan leve op til SKI’s mission: At levere attraktive rammeaftaler, som er skarpe på prisen, rammer kundernes behov, er lette at anvende og juridisk holdbare.

Kontakt os

Nogle af
vores kunder

Rigshospitalet

IU 

NVD

Udvalgte cases

Rigshospitalet

Rigshospitalet havde behov for et fleksibelt administrationssystem, der let kunne integreres i organisationsstrukturen. hvidt plus ikon